tick 30 dagars öppet köp tick Lågprisgaranti tick Snabb Leverans tick Alltid 39kr frakt rating

Allt för din bil

Hos oss på Prylstaden hittar du allt du behöver för att göra ditt bilägande så roligt och smärtfritt som möjligt. Det är härligt att äga en bil så länge allt fungerar som det ska och man kan använda den utan svårigheter och det är just därför det är viktigt att ha alla de smaraste tillbehören. Hela denna sajt handlar om de produkter som vi på Prylstaden har att erbjuda inom kategorin belysning, men vi har så mycket mer till buds för din bil. Välkommen att själv ta en titt på prylstaden.se

Bilkameror

Den vanligaste bilkameran i Sverige idag är backkameran. Med en backkamera blir fickparkering en barnlek, även när det är mörkt, och man minskar risken för olyckor. Det finns dock även andra sätt att fästa kameror i bilen, på Youtube kan man få gott om idéer. Fäst en bilkamera vid backspegeln och filma dig själv när du kör - den ultimata selfieupplevelsen! Annars kan du fästa bilkameran så att den filmar framåt och få med händelser ur vardagstrafiken eller från miljön du kör omkring i. Bilkameror har funnits med som bevisning i rätten då de fångat incidenter på film.

Vi här på Prylstaden har allt du behöver och önskar i bilkameraväg!

GPS och GPS-trackers

Vi har också ett noga utvalt sortiment av GPS:er och GPS-trackers. Med en GPS-tracker kan du sluta oroa dig för vad som händer om din bil skulle komma i fel händer eftersom den med en GPS-tracker är busenkel att spåra. Med hjälp av en GPS-tracker kan företag till exempel följa företagsbilarna när de är ute på uppdrag. Man kan också ställa in trackern att registrera saker som sträckor och tidsintervall.

GPS:en hjälper dig att hitta rätt även när du inte har en aning om var du är. Det är en mycket finurlig uppfinning, älskad av människor över hela världen.