tick 30 dagars öppet köp tick Lågprisgaranti tick Snabb Leverans tick Alltid 39kr frakt rating

Om Oss

Varmt välkommen till oss på Prylstaden. Du har kommit till en prylbutik på nätet som strävar efter att erbjuda sina kunder det allra bästa till allra bästa pris och dessutom alltid finnas till hands för att din köpupplevelse ska överträffa alla förväntningar. Behöver du hjälp med att välja vilken bilbelsning du ska satsa på, eller har du plötsligt varukorgen fylld med grejer du inte planerat köpa och kanske undrar något om? Kontakta oss, vi älskar att få svara på dina frågor!

Vi som driver Prylstaden är själva pryltokar, det var vårt eget enorma intresse för smarta grejer som gjorde att vi öppnade vår webbutik. Vårt främsta intresseområde var, och är fortfarande, övervakningsprylar, särskilt inom kategorin spioneri, men under åren har intresset utökats att gälla en hel mängd olika kategorier. Vi är alltid först med de senaste, smarta prylarna och väljer ut saker till vår butiks sortiment med högsta noggrannhet. Det finns inte en pryl i vårt utbud som vi själva inte känner att vi står bakom till hundra procent.

Vi tror på nöjda kunder

Vad är det som gör att kunder känner sig nöjda med sina köp? I första hand är det såklart att saken de köper håller hög kvalitet och motsvarar förväntningarna. I andra hand är det att få köpa sin pryl till ett riktigt bra pris. I tredje hand handlar det om hur man blivit bemött, hur snabbt man fått sin produkt levererad och vilka garantier man får på sitt köp. Vi på Prylstaden sätter inte något åt sidan och lovar dig en fullkomligt tillfredsställande köpupplevelse. Vår prisgaranti är en av anledningarna till att du kan känna dig trygg med att du får mest för pengarna i just vår butik.

Fraktkostnaden för dina varor är dessutom fast, du betalar aldrig mer än 39 kronor och din beställning levereras så fort det bara går.