tick 30 dagars öppet köp tick Lågprisgaranti tick Snabb Leverans tick Alltid 39kr frakt rating

Vårt utbud

Prylstaden är en onlinebutik som erbjuder ett litet paradis för den som älskar smarta grejer, samt en butik att lita på när man behöver hitta en särskild sak till hobby, hem, fritid, teknik, bilblysning eller vad helst annat som finns i allas vår vardag. Sakerna vi erbjuder här på Prylstaden är noga utvalda och ofta, men inte alltid, tekniskt orienterade. Vår specialitet är kamerautrustning, främst då övervakning- och spionkameror, men du finner så oändligt mycket mer här hos oss.

När människor idag ska köpa något brukar vi lägga en liten stund på att skanna av marknaden efter just rätt pryl - och gärna till ett bra pris. Vi rekommenderar dig att först kolla om Prylstaden har vad du söker, eftersom vår lägsta pris-garanti borgar för att saken du köper hos oss inte går att finna till lägre pris hos någon av våra konkurrenter. Vi ställer gärna också upp med tips och goda råd inför ditt köp.

Hobby

Vardagen ska inte bara handla om att få ihop vardagspusslet. Vad är livet egentligen värt om man inte har tid för saker som får en att må bra? Alla borde ägna en viss del av sitt liv åt hobbies; något man älskar att göra och som laddar en med positiv energi. Hos oss på Prylstaden finner du allt du behöver för din hobby och för din fritid i allmähet - oavsett om den handlar om sköna grillkvällar eller att spela TV-spel. De flesta av våra prylar har mer eller mindre teknisk inriktning, men inte alla.

En ganska stor kategori i vår onlinebutik är den för datorer och datorrelaterade prylardatorer och datorrelaterade prylar.

Spela ett roligt spratt med spionprylar

När vi startade prylstaden.se så sålde vi i stort sett bara spionkameror och annan övervakningsutrustning, det var där vårt eget intresse började. Spionkameror kan användas på många olika sätt och för många olika syften, mer eller mindre allvarliga. En person har alltid rätt att fästa övervakningskameror i och på sin egen bostad med tillhörande mark. Många köper diskreta spionkameror för att spela sina vänner ett roligt spratt - en anledning så god som någon!

Välkommen att själv utforska vårt sortiment här på prylstaden.se.